Ден на отворените врати

Ден на отворените врати


ЕЛАТЕ, ХИЛЯДИ СТУДЕНТИ!

Кандидатстудентското бюро за информация и реклама при Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий“ организира на 16 февруари 2019 г., събота, ден на отворените врати за кандидат-студентите, техните родители и за граждани на Велико Търново и страната.

От 10:30 ч. в аулата на университета присъстващите ще бъдат запознати с възможностите, които се предлагат за обучение, квалификация и кариера. Ще бъдат представени новите специалности, ориентирани изцяло според търсенето на пазара на труда. Ще бъде прожектиран филм за университета, ректорът на университета ще приветства новите кандидат-студенти и ще представи деветимата декани на факултетите.

По същото време ще се състои и факултетската борса, където кандидат-студентите ще могат да се запознаят с отделните специалности, начините за прием, възможностите за получаване на стипендии, за настаняване в общежитие и др. Ще бъдат предложени много информационни и рекламни материали, приготвени са и сувенири за всички присъстващи.

Ще бъдат организирани посещения в залите, кабинетите и ателиетата на отделните факултети, в езиковите центрове, спортната зала, покрития плувен басейн и мн. др.

Великотърновският университет!
При нас е бъдещето!

 

На вашето внимание

На 16.02.2019 г. (събота), от 10:30 ч., в аулата на Великотърновски университет ще се проведе за пореден път Ден на отворените врати.

След общата презентация, кандидатстудентската борса и прожекцията на филм за Великотърновския университет кандидат-студентите и техните родители, които желаят, могат да посетят и разгледат безплатно музеите във Велико Търново.

Тази инициатива на ръководството на Великотърновския университет се осъществява с любезното съдействие на инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново и Регионалния исторически музей.

Музеите могат да бъдат посетени в събота, 16 февруари 2019 г., между 13,00ч. и 16,00 ч.

Пропуските за безплатното посещение на музеите във Велико Търново всеки желаещ може да получи на кандидатстудентската борса в Деня на отворените врати.

Ако имате допълнителни въпроси се свържете с нас

ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" - Бюро за кандидатстудентска информация, реклама и прием

(062) 618 206

Можете да се свържете с нас и чрез формата за контакт