Платено обучение за студенти и кандидат-студенти

Платено обучение и паралелно следване по две специалности

vnimanieПриемът продължава цяло лято без прекъсване до попълване на свободните места! Записването става на място в Ректората на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий", ул. "Т. Търновски" 2, Бюро за кандидатстудентска информация, реклама и прием, тел.: 062 / 618 206.

За учебната 2018-2019 г. Великотърновският университет обявява места за прием на студенти в първи курс срещу заплащане – редовно и задочно обучение. От предложението могат да се възползват както кандидат-студенти, така и действащи студенти на Великотърновския университет или на други университети. За действащите студенти това е изключително изгодно предложение за паралелно обучение по две специалности. Записване: веднага и до изчерпване на местата.

За кандидатите за специалност право, платено обучение, които нямат успешно положени кандидатстудентски изпити по български език и по история, и за кандидатите за платено обучение в други специалности, завършили средно образование преди 2008 г., университетът организира явяване на тестове по български език и/или по история всеки понеделник от 10,00 часа в сградата на ректората. Подаване на заявления – от 9,00 ч. в Бюрото за кандидатстудентска информация, реклама и прием в деня на явяването на кандидата. Резултатите се съобщават същия ден. Записванията стават или в същия ден, или по-късно според избора на кандидата. Всеки кандидат може да се яви неограничен брой пъти на тестовете.

Начало на кампанията – 25 юни 2018 г.

За допълнителна информация посетете сайта www.priemunivt.bg или се обадете на тел. 062618206 или 0879392841.Утвърдени професионални направления и места за прием (платено обучение) 

Телефон за информация:

062 / 618 206 – всеки делничен ден от 9:00 до 16:00 часа.

 

Великотърновски университет - Лого 3