Онлайн изпит по проверка на говорните и комуникативните способности

Онлайн изпит за проверка на говорните и комуникативните способности

Уважаеми кандидат-студенти!

Изпитът за проверка на говорните и комуникативни способности ще се проведе онлайн на 8 април 2023 г., от 11:00 часа във виртуални зали, организирани чрез Microsoft Teams. За голяма част от Вас приложението Teams и неговата среда не са непознати. За да се явите на този изпит, е необходимо да имате стабилна връзка към интернет, настолен или преносим компютър, на които да е инсталирано приложението Teams. Наличието на работещи web камера, микрофон и слушалки е задължително. Приложението Teams можете да изтеглите от https://products.office.com/bg-bg/microsoft-teams/download-app

Трябва само да имате инсталирано приложението Teams. Не е необходимо да се вписвате с имейл.

В деня на изпита влезте в системата за кандидатстване https://epriem.uni-vt.bg/sso/ и отворете раздела „Зали за явяване на изпити“. Там ще получите връзка за влизане във виртуалната зала, за която сте разпределени. Отворете връзката, за да влезете във виртуалната зала. Ще е необходимо да се представите. Въведете входящия си номер, име, презиме и фамилия и се присъединете към виртуалната зала. Всички, които са се присъединили към залата, се нареждат на опашка и изчакват да бъдат допуснати. Останете на линия и изчакайте изпитващият да Ви даде достъп. Подгответе документа за кандидатстване и личната си карта, които ще трябва да покажете чрез камерата на компютъра.

Забележка: Изпитът е с начален час 11:00 ч. и всички, които са се присъединили към залата, ще бъдат допуснати последователно. Изпитът ще приключи, когато няма повече чакащи кандидат-студенти за допускане в залата, но не по-късно от 16:00 ч.

Великотърновски университет - Лого 3

Акция Рано рани. Стани Магистър